Winterwarrior

 
Namn: Winterwarrior
Smeknamn: Wirre
Kön: Hingst
Ålder: 12
Köptes: 22 Oktober
 
Winterwarrior döptes av Elizabeth. Han hade levt uppe i dom snöiga bergen. Han hade lyckats hamna mellan Dinodalen och Valedale men kylan var lika stark som i Dinodalen. Så där hade han levt i den iskalla kylan med väldigt lite proviant. När snön började tyna bort en del så såg Elizabeth honom när hon kollade om snön hade smällt som hon alltid gör. Så på ett väldigt ovanligt sett lyckades hon få ut honom. Han kunde däremot inte säljas på grund av att han vant sig vid den iskalla kylan. Så han fick stanna i Valedale och bli riden av barnen där. Även ibland så red Elizabeth på honom. Men när Elizabeth berättade att snart så måste jag till Dinodalen och ingen vanlig häst klarar av kylan, så berättade hon också att hon kände till en häst som tålde kylan. Winterwarrior. Så jag köpte honom av Elizabeth för ett rimligt pris och tog hem honom till mitt stall. Kravet var bara att han skulle få vara den mesta av sin tid vid kalla områden.

Ravenfeather

 
Namn: Ravenfeather
Smeknamn: Ravve
Kön: Hingst
Ålder: 5
Köptes: 26 September
 
Ravenfeather föddes hos Will på Mill Hill. Han blev såld till Steve som lät sina systerdöttrar rida på honom. Dock så gillade inte Ravve att ta det lugnt. Så när han började bete sig stissigt sålde han honom till Ms.Morse. Ravve älskade att få lite action men när hon skaffade en häst med rosa man så blev han direkt såld. Han såldes till Marley där jag köpte honom. Lite irriterad var han på mig i början eftersom jag köpte honom mitt i natten när han sov, men när jag red ut på äventyr med honom så ändrade han sig.
Ravve älskar att hoppa högt och rida upp till höga höjder på berg. Han älskar att vara högt uppe för det känns som om han flyger då.